KORT OPPSUMMERING AV SITUATIONEN I FUKUSHIMA, JAPAN

2013: APOKALYPSEN FORTSÄTTER i FUKUSHIMA, JAPAN March 2011 med 3 katastrofer:

JORDBÄVNING på 9.1, - utplånade TSUNAMI + KÄRNKRAFTHAVARI - Information hälls tillbaka,”..för att förhindra panik.”

Hela Japan förflyttades 2 meter, Byen Sendai 7 meter! Thernobyl var EN reactor - Fukushima är FYRA.

“THE ONGOING NUCLEAR CATASTROPHE IN JAPAN IS VERY SERIOUS, BUT IT IS PART OF A MUCH LARGER DRAMA. IN THE PAST, ONE WOULD HAVE SPOKEN OF AN ACT OF GOD’, WHICH IS JUST ANOTHER WAY OF SAYING THAT MANKIND IS NOT THE MASTER OF EVERYTHING. Bertrand Barré, AREVA

mandag 23. mai 2011

Användas fel metod på att mäta radioaktiviteten i Fukushima??

Om det här är sant, så är det verkligen en stor skandal.

SE VIDEO MED DR. BUSBY LÄNGRE NED PÅ SIDAN.
Man har jo precis läst om arbetarna på anläggningen som, ifölja Tepco, skulle vara trygga men i stället visade sig att lida av höge indra radioaktiva skador.
 Handlar detta egentligen om samma sak?

”Radioaktivitet från Fukushima katastrofen är nu att nå befolkningscentra som Tokyo och kommer att visas i USA. Myndigheterna tonar ner riskerna på grundval av absorberad dos nivåer med hjälp av doskoefficienterna av Internationella kommissionen för radiologiskt skydd ICRP. Dessa doskoefficienter och ICRP strålning riskmodell är osäker för detta ändamål. 17.000 cancer kommer att orsakas av Fukushima inom 200 km kontaminering zon av 2061.  

Så varför håller vi höra "experter" säger att''det strålningsnivåerna säkert "" Det är för att de baserar risken på en gammal omodern och fel modell. Det är ICRP http://www.icrp.org/ ) riskmodell att FN och dess organisationer som IAEA och UNSCEAR använder för att bestämma risken på grund av låg nivå strålning. ICRP riskmodell utvecklades efter Hiroshima Nuclear Blast och inkluderar exponeringar och doser beroende bara den externa gammastrålning, inte någon Internal Radiation! Det är en helt föråldrad modell och har förfalskats och om igen, men dessa vetenskapliga resultat undertrycks. Så. varje gång du ser ett diagram som visar de hälsomässiga konsekvenserna av stråldoser, de är alla fel eftersom de bygger på ICRP modell som är vad IAEA och varje organ vid FN: s användningsområden och liksom text bok, varje reporter och varje pedagog, inklusive mig. Fram till i dag. Jag kommer inte längre att föreviga lögner och coverup. 

Europarådets kommitté för strålningsrisk (ECRR) har utvecklat och testat en ny riskmodell som är baserad på intern absorption och exponering för strålning. Deras modell korrelerar högre cancerfall på grund av låga doser som är 100x större än ICRP modell. De har gjort sin undersökning på nätet gratis på grund av Fukushima. 
Här är vad Dr Busby säger om de olika modellerna:
LES RESTEN PÅ :  
http://margotbworldnews.com/WordPress/wp-content/Apr/Apr5/UNcoverup.html

Bruk Google tranlate (högreklick och översett, slik jag har gjort här)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Feel welcome to leave a comment!