KORT OPPSUMMERING AV SITUATIONEN I FUKUSHIMA, JAPAN

2013: APOKALYPSEN FORTSÄTTER i FUKUSHIMA, JAPAN March 2011 med 3 katastrofer:

JORDBÄVNING på 9.1, - utplånade TSUNAMI + KÄRNKRAFTHAVARI - Information hälls tillbaka,”..för att förhindra panik.”

Hela Japan förflyttades 2 meter, Byen Sendai 7 meter! Thernobyl var EN reactor - Fukushima är FYRA.

“THE ONGOING NUCLEAR CATASTROPHE IN JAPAN IS VERY SERIOUS, BUT IT IS PART OF A MUCH LARGER DRAMA. IN THE PAST, ONE WOULD HAVE SPOKEN OF AN ACT OF GOD’, WHICH IS JUST ANOTHER WAY OF SAYING THAT MANKIND IS NOT THE MASTER OF EVERYTHING. Bertrand Barré, AREVA

fredag 11. november 2011

Ökt radioaktivitet over Europa - samband med Fukushima förnekas!

Expressen.se


Ökt radioaktivitet over Europa sedan slut på oktober - samband med Fukushima förnekas.

Sedan mars har jag berättat om myndigheter i Japan som inte berättar sanningen om radioaktivitet : ingen fara, alt ok.

Det samma hörs nu i Europa – britiska ”experter” hevdar det kan komma från radioaktiv medicin som pasienter är behandlat med på britisk sykehus! 
OCH DET MÅLAS I MÅNGA MÅNGA LÄNDER!
Goda förslag haglar från andra länders ”experter”. Italiensk ”expert” hävdar även att det kan komma från en UBÅT!

De engelska ”EXPERTERNA” hävdar vidare att det inte kan komma från Fukushima därför att det är så länge sen olyckan, och det radioaktiva iodine-131 som är upptäckt bara kan upptäckas kort tid efter utsläpp –¨

ANTINGEN HAR DE INGEN ANING OM HUR RADIOAKTIVITÄT STÄNDIGT SIVER UT FRÅN FUKUSHIMA, OCH ATT DET PÅGÅR KJEDREAKTION DÄR NEDE –

ELLER SÅ ÄR DET AVTALAT SPEL ÖVER DET HELA ATT LÄGGA LOCK PÅ ALL SANNING –

Alla länder är dog eniga i att radioaktiviteten inte kommer från några av ländernas kärnkraftvärk.
Du kan välja själv vad du vill tro. Iodine-131 koncentreras i mjölk och ger thyriod cancer. Att iodine-131 nu hittas igen over Europa, är en bevis på att fission pågår, (det är ett produkt som uppstar pga fission)  och att vad som helst kan hända i Fukushima.

VAKNA!
FÖLG MED PÅ DE SOM GIR DIG NÄRMAST SANNING: Arnie Gundersen, Enenews, Fukushima Update.

Myndigheterna sägar doserna är små och ingen fara. Men under de här månaderna sedan olyckan har ingen myndigheter talat sanning – förutan Japanska statsministern EFTER att han gick av: då sa han att vågade inte säga sanningen om radioaktiviteten, därför att folk skulle få panik... och att han trodde ett tag Japan skulle förödas som land.
Och om de hade evakuerad människorna försvarligt, så hade det också skjedd. Men det är inte över än. 

PÅ tidningarna i Europa får man intryck av att de inte precis är uppdaterad på det som händer i Fukushima. Man hittar formuleringar Som:  ” etter olycka i mars upptäcktes iodine -131 som troligen stammade från Fukushima.”

Det är inget att undra över – efter 3 dagar var radioaktiviteten där i USA, och ytterligare en vecka senare, var den över Europa. Det är 100% säkert.
Här kan du se animasjoner och forskningsstationers beräkningar på radioaktivitetens strömmar över Europa:        LÄS MER  >>>

Atlanticwire.com

Även om du inte har fullt med så noga på vad som händer i Fukushima –
Tror jag du klarar den här quizen:
Det finns en kärnkraftsanläggning i Japan där fyra reaktorer och et brukat bränsle pool är förstörd, och der fisson pågår. Så ökar radioaktiviteten (iodine) över stora delar av Europa – ingen av Europas atomanläggningar är orsak till läckan.
Tror du da det är större sannsynlighet för att det skyldes en ubåt, eller medisin på sjukhusen – eller kan det faktisk ha något att göra med världens största kärnfysiska katastrof någonsin..?

Länderna som uppger ökning i radioaktivitet är Tjeckia, SVERIGE, England, Österike, Tyskland, Ungarn och Slovaika. Än så länge.
IEIA säger”.”Det har ingenting med Fukushima att göra”…

Mängden iodine-131 är trolig liten – NU. Men om vi inte kan lita på myndigheterna att de berättar sanningen nu – när kan vi lita på de? I Japan är det jättesvårt, de vill jo gärna lita på myndigheterna. I stället borde de vara rasande över att bli utsatta över för så mycket radioaktivitet. Och fantasirika bortfärklaringar.

Här borde vi också vara arga – och ha dårligt samvete – därför att det japanska folkets hälsa offras för att nationen Japan gör ett desperat försök på att överleva som nation. Jag tror Japan är förstört som nation. Och människorna måste evakueras!Källa:
http://www.iaea.org/press/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Feel welcome to leave a comment!