KORT OPPSUMMERING AV SITUATIONEN I FUKUSHIMA, JAPAN

2013: APOKALYPSEN FORTSÄTTER i FUKUSHIMA, JAPAN March 2011 med 3 katastrofer:

JORDBÄVNING på 9.1, - utplånade TSUNAMI + KÄRNKRAFTHAVARI - Information hälls tillbaka,”..för att förhindra panik.”

Hela Japan förflyttades 2 meter, Byen Sendai 7 meter! Thernobyl var EN reactor - Fukushima är FYRA.

“THE ONGOING NUCLEAR CATASTROPHE IN JAPAN IS VERY SERIOUS, BUT IT IS PART OF A MUCH LARGER DRAMA. IN THE PAST, ONE WOULD HAVE SPOKEN OF AN ACT OF GOD’, WHICH IS JUST ANOTHER WAY OF SAYING THAT MANKIND IS NOT THE MASTER OF EVERYTHING. Bertrand Barré, AREVA

fredag 26. august 2011

Japan vill övervaka internät


Regeringens utspel om att övervaka internät skapar offentlig ramaskrik

ÄR DETTA DEMOKRATIN I 2011? SKÄMS!
Myndigheten för naturresurser och energi(The Agency for Natural Resources and Energy)  sade att tweets på Twitter och inlägg till bloggarkommer att övervakas för grundlös och felaktig information som kan uppröra och vilseleda allmänheten.
INFORMATION OM FUKUSHIMA ÄR UPPRÖRANDE  - DET ÄR SANNINGEN!
Myndigheten sade att dom forsökar att ”spåra upp felaktig information och att ge rett information i stället.
En advokat sade till regeringen: Många människor ser till online information därför att dom inte litar på vad regeringen säger. Att i stället vara korrekt i den information dom ger ut, är vad regeringen bör göra först, inte att bruka pengar på att störa cirkulationen av information.
Les resten av artikeln på:  AJW, Asahi Shimbun

Hur i alla fridens dagar kan det bli så farligt att skriva om Japan?? Så otroligt mycket skit som finns på nätet – och sen skall bloggare och twittare som skriver om JAPAN övervakas…??
Hur dom vill göra det? Till ex kan dom stänga en You Tube konto och begrunda med att upphovsrätten på inte är överholdt – ingen kan säga mot det. Det finns hur mycket skit som helst på You Tube, men dom blockar folk som skriver om Japan…
Statsminister Kan har själv sagt flera gånger att dom inte har berättat saker om utsläppen och reatorerna i Fukushima, därför att dom var rädda för att folk skulle få panik. Låt folk få sprida information om vad som försiggår i Japan, och bruk hällre pengerna och tiden på att övervaka och ta fast övargripare mot barn och annan skit!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Feel welcome to leave a comment!