KORT OPPSUMMERING AV SITUATIONEN I FUKUSHIMA, JAPAN

2013: APOKALYPSEN FORTSÄTTER i FUKUSHIMA, JAPAN March 2011 med 3 katastrofer:

JORDBÄVNING på 9.1, - utplånade TSUNAMI + KÄRNKRAFTHAVARI - Information hälls tillbaka,”..för att förhindra panik.”

Hela Japan förflyttades 2 meter, Byen Sendai 7 meter! Thernobyl var EN reactor - Fukushima är FYRA.

“THE ONGOING NUCLEAR CATASTROPHE IN JAPAN IS VERY SERIOUS, BUT IT IS PART OF A MUCH LARGER DRAMA. IN THE PAST, ONE WOULD HAVE SPOKEN OF AN ACT OF GOD’, WHICH IS JUST ANOTHER WAY OF SAYING THAT MANKIND IS NOT THE MASTER OF EVERYTHING. Bertrand Barré, AREVA

torsdag 18. august 2011

Att tiga om att folk är i faraKälla: Tepco
Sanningen kommer fram, bevisen.
Nu kommer bok om hur USA övervägde evakuering av 90.000 USA-medborgare i Tokyo lika efter olyckan i Fukushima 11. mars.

Se artiklen om evakueringsplanerna HER.

Man VET hur farligt det är med radioaktiviteten i Japan, och att många människor borde evakueras – MEN MAN GÖR INGET, FÖR DET KOSTAR FÖR MYCKET PENGAR, OCH FOLK KAN FÅ PANIK.

Människor kann göra så mycket godt, och så mycket ondt.
OCH DOM SOM VET, MEN VÄLGER ATT TIGA OCH INGET GÖRA, ÄR LIKA SKULDIGA SOM DOM SOM UTFÖRAR DET ONDA.
Det gäller att välja det goda.
Varje dag.

Om situationen i Japan råder en massiv, ond hjärntvätt. Fortfarande vet vi – om vi söker info aktivt – att situationen kan gå från illa till så illa att vi inte kan föreställa oss det – om till ex. reaktor 4 skulle kollapsa, något som är en reell fara.

Åtminstone borde alla bli rätt informerad, och dom som vill evakuera, borde få hjälp till det. Jag menar det internationella samhället måste hjälpa till med detta.
Och dom som vill stanna kvar, måste få all möjliga hjälp och skydd.
En hel generation blir offrad i Japan, och jag tror vi verkligen vill börja se detta om 10-20 år. Det tar lång tid att utveckla cancer. Jag känner verkligen smärta inuti när jag tänker på det. Och sinne. 

Vad kan vi göra? Vad kan DU göra?
Vi kan informera om det. Du kan kontakta din tidning och fråga varför dom inte skriver om det här. Be dom följa upp situationen i Japan. Ställ frågor!

Gör det samma till dina politiker. Och fråga om våra atomreaktorer – vad vill hända med svenska kärnkraftreaktorer om anläggningen skulle bli utan el i några dygn? Backup systemer har visat sig att klara bara kort tids elavbrott. Be dom berätta om beredskapsplaneringen i Sverige.
Fråga hur Sveriges evakueringsplaner är om det skulle hända en olycka till ex i Oskarshamn. Från Chernobyl och Fukushima vet vi att det är stora områden som måste evakueras.

Här är rapport från MSB om brister i samhällets krisberedskap.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Feel welcome to leave a comment!