KORT OPPSUMMERING AV SITUATIONEN I FUKUSHIMA, JAPAN

2013: APOKALYPSEN FORTSÄTTER i FUKUSHIMA, JAPAN March 2011 med 3 katastrofer:

JORDBÄVNING på 9.1, - utplånade TSUNAMI + KÄRNKRAFTHAVARI - Information hälls tillbaka,”..för att förhindra panik.”

Hela Japan förflyttades 2 meter, Byen Sendai 7 meter! Thernobyl var EN reactor - Fukushima är FYRA.

“THE ONGOING NUCLEAR CATASTROPHE IN JAPAN IS VERY SERIOUS, BUT IT IS PART OF A MUCH LARGER DRAMA. IN THE PAST, ONE WOULD HAVE SPOKEN OF AN ACT OF GOD’, WHICH IS JUST ANOTHER WAY OF SAYING THAT MANKIND IS NOT THE MASTER OF EVERYTHING. Bertrand Barré, AREVA

tirsdag 12. juni 2012

Rasande Fukushima-kvinnor mot uppstart av kärnreaktor i Japan(VIDEO)Dessa kvinnor är så tapra - deras sinne ger mig hopp - de har verkligen rett att vara arga!
Jag hoppas de får styrka till att ta sina barn och lämna de farliga områderna - inte lyssna på myndigheterna som seger att det är ok att stanna där! Det är inte ok!
Världens ledare måste ut av förnekandet och tilltakslösheten, och starta att hjälpa Japan! Fukushima är en international katastrof!


MÄNNISKORNA I JAPAN ÄR SÅ MYCKET MER VÄRDA ÄN ETT LAND. DET FINNS INGEN URSÄKT FÖR ATT OFFRA ETT FOLK FÖR ATT FÖRSÖKA RÄDDA ETT LAND.


ALDRIG.


Jag hoppas alla med Facebook går på Japanska statsministrens FB-sida och linkar in denna videon.Statsminister Noda vågade inte en gång att möta kvinnorna, men skickade en annan.
Konst är ett stärkt och effektivt sätt att berätta ett budskap.
Ian Goddards protest konst visar en hämsk och sann bild.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Feel welcome to leave a comment!